GRAND TOUR DE CATALUNYA

Comparteix
Twittexa
Pinterest
WhatsApp

Què és el grand Tour de Catalunya – Grand Tour

TRAM 3: DE LLEIDA A LA SEU D’URGELL (disponible de març a octubre)

Una catedral que observa des de les altures, la de Lleida, serà el nostre punt de partida per endinsar-nos en uns paisatges de vertigen que a la nit ens ofereixen el millor cel estrellat de Catalunya. També viatjarem fins al cor dels Pirineus, on farem senderisme entre llacs glacials, cascades espectaculars i pobles de muntanya, per després descobrir una arquitectura romànica que és Patrimoni de la Humanitat. Finalment ens perdrem a la Catalunya més genuïna i rural

Dia 1: Lleida – Ager

Sortida de Lleida fins a Ager on començarà l’ excursió a peu pel Congost de Montrebei, on el riu Noguera Ribagorçana talla verticalment les parets, on hi trobarem la muralla xina catalana i l’ermita de finestres. Nit a Ager, abans d’anar dormir visita nocturna guiada a l l’Observatori Astronòmic del Montsec. Es tracta d’un planetari multimèdia digital amb una cúpula mòbil de 12 de metres de diàmetre, on es realitza el passi del nou espectacle Desvelant l’Univers Invisible on descobrirem les tècniques més avançades que s’utilitzen actualment per observar els racons més amagats de l’Univers.

Es completa la sessió amb l’explicació del cel de la nit i l’obertura de la cúpula per tal d’observar el cel real i identificar alguns dels objectes més destacats de la nit amb l’ajuda d’un monitor especialitzat.

Dia 2: Ager – Taüll – Vielha

D’Ager ens traslladarem a Taüll on tindrem: visita guiada i vídeo mapping a l’església de Sant Climent de Taüll, visita lliure a Santa Maria de Taüll, entre altres

Dinar per la zona.

Tarda trasllat a Vielha, visita lliure per Vielha.

Nit a Vielha.

Dia 3: Bagergue – Esterri d’Àneu – Sort

Visita del poble de Bagergue, visita guiada formatgeria Tarrau i museu etnològic  dinar a Bagergue.

Tarda de camí cap a Sort , parades al Port de la Bonaigua per tal de gaudir de les espectaculars vistes i  a Esterri d’Àneu per visitar Ecomuseu de les Valls d’Àneu, on gaudirem d’una experiència 100% pallaresa.

Nit a Sort

Dia 4 : Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici.

Dia complet al Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici.

Situat al bell mig de la serralada dels Pirineus, amb altituds que oscil·len entre els 1.200 i els 3.000 metres, està format per un conjunt espectacular de pics esmolats i crestes vertiginoses, boscos frondosos i prats verds, on l’aigua, amb més de 200 estanys i nombrosos rius, barrancs i zones humides n’és la protagonista.

Excursions a concretar.

Nit a Sort

Dia 5: La Vall d’ Àssua

Travessia en 4×4, de la muntanya de Llessui a les pistes d’esquí d’Espot, ruta que ens ofereix unes espectaculars vistes i que transcorre gairebé tot el seu recorregut per una alçada d’uns  2.000 metres.

Durant la travessia, farem diferents parades per a observar i gaudir de les vistes, al mateix temps que coneixerem i ens aproparem als diferents ramats que estan pasturant per la muntanya, per portar-los sal, molt important en la seva dieta. 

Visita al Museu del Pastor, un dels oficis més antics i que, malauradament, cada cop més, està en vies d’extinció.

Ruta en col·laboració amb l’Associació Ramaders.cat.

Dinar restaurant de gastronomia local.

Tarda visita guiada de l’església Sant Víctor de Seurí.

Nit a Sort.

PREU des de 450€

El preu inclou:

  • 5 nits d’allotjament règim de dormir i esmorzar
  • Entrades a:
  • Observatori del Montsec.
  • 3 esglésies del Romànic de Taüll.
  • Museu etnològic de Bagergue
  • Ecomuseu Valls d’Àneu
  • Església de Sant Víctor de Seurí.
  • Taxi d’anada i tornada  a l’Estany de Sant Maurici, al Parc Nacional d’Aigüestortes.
  • Travessia en 4×4 per la Vall d’Àssua.

Des de CONTRAST TRIP els desitgem que gaudeixin del viatge, que visquin grans moments, per obtenir records inoblidables.

Bon Viatge

Què és el grand Tour de Catalunya – Grand Tour

Consulta'ns